Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ενδιαφέρον για Gomis!

  Την περίπτωση του Bafetimbi Gomis, o οποίος μέχρι στιγμής σκοράρει για πλάκα , φαίνεται πως εξετάζει ο Βrendan Rodgers μιας και το ρόστερ των κόκκινων διαθέτει πολύ μικρό αριθμό επιθετικών.

  O νεαρός επιθετικός δείχνει να είναι χαούμενος στην Lyon και δύσκολα θα αφήσει το Stade de Gerlan τον Ιανουάριο.Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να αλλάξουν γρήγορα σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου που ισχυρίζεται πως η Liverpool εξεταζει σοβαρά την περίπτωση του, προκειμένου να βελτιώσει το ρόστερ της.

  Με τον Suarez να είναι ο μόνος ουσιαστικά καθαρός επιθετικός που διαθέτει η Liverpool την στιγμή αυτή, σίγουρα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός άλλου στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.Η Lyon δεν θα ήταν αρνητική σε μία ικανοποιητική προσφορά μιας και η ίδια αναζητά τρόπους για να ελαφρύνει το μισθολογικό κόστος.

  Η υπάρχουσα κατάσταση όμως είναι πολύ διαφορετική από αυτή της περασμένης σεζόν και δεν είναι σίγουρο αν ο Zαν Μισέλ Ολά επιθυμεί να τον αφήσει να φύγει, μιας και αυτή την στιγμή η Lyon συναγωνίζεται με την PSG για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

   Από την άλλη μεριά, με τον Lisandro Lopez να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και με περιορισμένες λύσεις στο πάγκο της , η Lyon σίγουρα δεν θα πάρει το ρίσκο να τον πουλήσει τον Γενάρη.

   Ο Gomis έχει αρχίσει εξαιρετικά το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει ήδη 9 γκολ.
Ο ίδιος ανέφερε: '' Πιστεύω ότι ο προπονητής είναι αρκετά ευχαριστημένος μαζί μου. Με ωθεί στα όριά μου. Συνολικά, είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση. Αυτός δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και μου είπε ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Όταν πήρα την ευκαιρία να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι στην  Μασσαλία, ήμουν χαρούμενος και τον ευχαρίστησα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μένα να φύγω. "

  
Ωστόσο, ο επιθετικός γνωρίζει  επίσης καλά τα  οικονομικά θέματα του συλλόγου, και  αν μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ έρθει με μια καλή προσφορά, μπορεί να είναι δελεαστικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου