Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Βελτίωση του Henderson βλέπει ο Rodgers.

  Την ομάδα του να περνά στην φάση των 32 του Europa League, είδε χθες το βράδυ ο Brendan Rodgers χάρη στο γκολ του Jordan Hendreson, που φάνηκε αρκετό για να πάρει η Λίβερπουλ την πρώτη θέση στον όμιλο της.

    Rodgers: Είναι πολύ καλό παιδί ο Jordan και δουλεύει σκληρα. Τον τελευταίο μήνα πήρε ευκαιρίες και έχει συνεισφέρει πολύ στην ομάδα.

    Rodgers: Εχει την ποιότητα να ανεβαίνει στην περιοχή και να τελειώνει φάσεις. Η σκληρή δουλεία του ανταμοίβεται και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν.

    Ήταν μόλις το τρίτο γκολ που πέτυχε ο άγγλος μέσος από τότε που μετακινήθηκε απο τις μαυρόγατες έναντι 16εκ. Είχε ωστόσο την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

    Rodgers: Ήταν πολύ καλό το τελείωμα του, αλλα ήταν άτυχος που δεν πέτυχε και δεύτερο γκολ, μιας και ο τερματοφύλακας έκανε μια φανταστική απόκρουση.

    Με την νίκη της Young Boys επί της Anzhi η Liverpool έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει την νίκη αλλιώς θα έμενε εκτός διοργάνωσης.

     Rodgers: Χάσαμε την μπάλα στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα και βρεθήκαμε  σε μεγάλο κίνδυνο. Είναι ένα σημάδι τύχης για εμάς , γιατί αν αυτή η φάση γινόταν πριν μερικούς μήνες θα κατέληγε στα δίτχυα και θα μέναμε εκτός διοργάνωσης.

     
         Rodgers: Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε μέχρι στιγμής στην διοργάνωση πιστεύω ότι αξίζαμε να περάσουμε. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, περιμένοντας τον Φεβρουάριο.

      







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου