Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

''Επιστρέφω καλύτερος προπονητής''.

 Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι επιστρέφει καλύτερος στο Liberty Stadium μετά τις εμπειρίες που αποκόμισε απο την παραμονή του στο Anfield.

   ''Οι πρώτοι μου μήνες εδώ ήταν φανταστικοί. Δεν πέρασαν τόσο ομαλά και τόσο περίφημα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εμπειρία που παίρνεις δουλεύοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και να αντέξεις την πίεση που υπάρχει σε κάνει σίγουρα καλύτερο προπονητή''.

   '' Όσο περισσότερες εμπειρίες παίρνω σε αυτό το επίπεδο τόσο καλύτερος θα γίνομαι και το σημαντικότερο είναι πως θα γίνει καλύτερη η Liverpool.''

   ''H Swansea είναι ένας σπουδαίος σύλλογος  και μου φέρθηκαν πολύ καλά εκεί. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας εμφανίσεις και να συνεχίσουμε το αήτητο σερί των 7 παιχνιδιών.''

   ''Είναι ένας σύλλογος που πάντα θα σέβομαι αλλα πηγαίνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και πληρώνομαι για να κερδίζω βαθμούς. Πηγαίνω εκεί για λογαργιασμό της Λίβερπουλ και αυτό έχει σημασία''.

   '' Είναι αναπόφευκτο ότι θα επισημάνω ότι είναι πάνω από εμάς στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία.Αυτό που έχει σημασία είναι το που θα βρισκόμαστε τον Μάιο, πράγμα που έχει να κάνει με το σταθερό ''σκαρφάλωμα'' στην βαθμολογία, κάτι που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια''.

  '' Έχουν μία φιλοσοφία την οποιά κράτησαν από τα προηγούμενα χρόνια και όλοι καταλαβαίνουν τον τρόπο που δουλεύουν και λειτουργούν''.

   '' Εμείς εδώ προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, αλλά όταν βλέπεις παιχνίδια σαν αυτό με την Young Boys δείχνει ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε''.
  
   '' Στο μεταξύ πρέπει να είμαστε ισχυροί, ανθεκτικοί και  να δουλεύουμε σκληρά.Δεν μπορώ να πω πως οι παίκτες μου  δεν δείχνουν τα στοιχεία αυτά''.  

     Τέλος συμπλήρωσε : ''Σε στιγμές κρίσιμες πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι.Αυτό θα γίνει με τον καιρό γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες που ακόμη μαθαίνουν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου