Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Nίκη με γκολ ''έκπληξη'' του Downing!



Με ένα εξαιρετικό σουτ  με το ''κακό'' του πόδι ο Steward Downing έδωσε την νίκη στην Λίβερπουλ, η οποία βρίσκετε πλέον στην  πρώτη στον όμιλο της με έξι βαθμούς.
    Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο όσο αφορά το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία εκτός λίγων περιπτώσεων. Η πιο επικίνδυνη φάση προήλθε έπειτα από συνεργασία του Johnson και του Suarez παρόλα αυτά ο δεξιός μπακ έχασε την ισορροπία του και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
  Στο δεύτερο ημίχρονο η κυκλοφορία της μπάλας συνεχίστηκε και τελικά στο 53' το η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα έως το τέλος του αγώνα, ενώ είχε πολλές ευκαιρίες να επεκτείνει το σκορ, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε ανίκανη να τις εκμεταλλευτεί .
   Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Assaidi αλλά και ο Wisdom που δείχνει να συνηθίζει στο κλίμα της πρώτης ομάδας. O Downing αν εξαιρέσουμε το όμορφο γκολ που πέτυχε, η απόδοση του ήταν για ακόμα μία φορά μέτρια. Ένας επιθετικός χαφ/ εξτρέμ , αν δεν μπορεί να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια και δεν μπορεί να ντριπλάρει στο ένας εναντίον ενός απλά δεν είναι εξτρέμ. Τέλος πάντων,  πονεμένη αυτή η ιστορία αλλά μόνο που βλέπεις έναν παίκτη 20 εκατομμυρίων να χάνει την θέση του από ''teenagers'' και να καταλήγει να παίζει μπακ για να μην φαίνεται εντελώς αχρείαστος, αυτό είναι απλά κατάντια.
   Ώρα είναι να επικεντρωθούμε τώρα στο ντέρμπι του Merseyside στο Goodison και ελπίζω να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με το τρίποντο! Y.N.W.A. 

Το γκολ του Downing μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qiruUazLGt8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου