Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ούτε καν έμοιαζε με ομάδα...

 Μέτρια έως και κάκιστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της Λίβερπουλ στον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Σουόνσι.
 
  Ο Μπρένταν Ρότζερς παρέταξε μία ενδεκάδα εξαιρετικά αμφιλεγόμενη κόντρα στην πρώην ομάδα του προσπαθώντας να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες να δείξουν τις ικανότητες τους αλλά και να δώσει μερικές ανάσες στους βασικούς εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.
  
  Αρκετοί παίκτες που είναι ψηλά στην λίστα πιθανών αποχωρήσεων του Γενάρη, όπως ο Henderson, o Downing και ο Joe Cole δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και πιστεύω πως η παραμονή τους στην ομάδα δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη (ας ελπίσουμε).

   Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας.Στο πρώτο ημίχρονο αυτή ξεκίνησε έχοντας κατοχή μπάλας στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει τον αντίπαλο, ο οποίος έδειξε στην συνέχεια ότι δεν ήρθε για να κλειστεί. Η Σουόνσι πήρε τον έλεγχο του αγώνα ανοίγοντας μάλιστα το σκορ προς το τέλος του ημιχρόνου με στημένη φάση (κόρνερ). Η Λίβερπουλ το μόνο που έκανε στην ουσία σε όλο το ημίχρονο είναι να αλλάζει την μπάλα μπροστά στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να μπορέσει να κάνει μία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροτζερς αντικατέστησε τον άφαντο σε όλο το πρώτο ημίχρονο Κόουλ και τον Γεσίλ με τον Τζέραρντ και τον Σουάρεζ αντίστοιχα θέλοντας να ισορροπήσει την κατάσταση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς η Σουόνσι έβαλε και δεύτερο γκολ, καθηλώνοντας το Ανφιλντ. Η Λίβερπουλ μείωσε με τον Σουάρεζ και προσπαθησε χωρίς αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ,δεχόμενη και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

  Τενχικά και τακτικά η ομάδα δεν είχε καμία απολύτως συνοχή. Οι δείχτες αναποτελεσματικότητας χτυπάνε κόκκινο, παίζοντας παράλληλα βαρετό και ανούσιο ποδόσφαιρο, χωρις δημιουργικότητα και χωρίς πάθος. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατάσταση αυτή. Είναι αδιανόητο να έρχονται μικρομεσαίες ομάδες σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του κόσμου και να τους δίνουμε το δικαίωμα να παίρνουν αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή! Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση ειναι ελεύθερος να φύγει.

  Ελπίζω να μην δούμε ποτέ ξανά τέτοια εμφάνιση! Y.N.W.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου